Malerfirmaet Bendt Barsdal A/S - Et penselstrøg af prisen med ægte gamle malerdyder siden 1950. Din maler i København og Valby. Malerfirma som maler, og er entreprenør. Klik og kig! Malerfirmaet Bendt Barsdal A/S - Et penselstrøg af prisen med ægte gamle malerdyder siden 1950. Din maler i København og Valby. Malerfirma som maler, og er entreprenør. Klik og kig! Malerfirmaet Bendt Barsdal A/S - Et penselstrøg af prisen med ægte gamle malerdyder siden 1950. Din maler i København og Valby. Malerfirma som maler, og er entreprenør. Klik og kig! Malerfirmaet Bendt Barsdal A/S - Et penselstrøg af prisen med ægte gamle malerdyder siden 1950. Din maler i København og Valby. Malerfirma som maler, og er entreprenør. Klik og kig! Malerfirmaet Bendt Barsdal A/S - Et penselstrøg af prisen med ægte gamle malerdyder siden 1950. Din maler i København og Valby. Malerfirma som maler, og er entreprenør. Klik og kig!

Din professionelle maler igennem generationer
 

Overvejer I renovering af jeres ejendom eller opfriskning af facaden eller opgange?
Kontakt os nu og få rådgivning om, hvordan I kommer godt i gang

Ring på 36 17 83 10 eller skriv til os via kontaktformularen 

 

Hos Bendt Barsdal A/S er du i gode hænder

Siden 1950 har vi, Bendt Barsdal A/S, i tre generationer leveret solidt og langtidsholdbart maler- og entreprenørarbejde.

I Bendt Barsdal A/S ses vores faglige stolthed, erfaring og integritet i vores varierende arbejdsopgaver, der gør at vores kunder i dag udgør private hjem, boligforeninger, virksomheder og offentlige institutioner. 

Vi tager os af alt fra store renovationsprojekter af facader såvel som maling i mindre hjem.

Vi er en maler- og entreprenørvirksomhed, der ikke går på kompromis, når det gælder at yde den bedste service og højeste kvalitet til vores kunder.

Vi stræber altid efter en fælles faglig tilfredshed og er et stolt medlem af
Danske Malermestres garantiforordning, der sikrer et håndværksmæssigt korrekt udført arbejde.
                                                        
I Bendt Barsdal A/S har vi et bredt samarbejde med dygtige fagfolk
inden for snedker-, tømrer-, VVS-, el- og murerarbejde. 
 
Samarbejdet gør at vi i dag kan tilbyde vores kunder en bred vifte af produkt- og hovedentrepriseløsninger, der dækker mere end bare vores kvalitets maling og vinduesreparationer.
 

Privat 

Skal huset eller lejligheden helt eller delvist renoveres kan vi være behjælpelig med både små og store entreprisetilbud. Vores erfaring med renovering af lejligheder går langt ud over vores kvalitetsbevidste malerarbejde og farvevalg, hvilket kan bestå af spartling, tapetsering, gulvbehandling samt gulvbelægning.
Trænger dine vinduer til at blive istandsat eller repareret har vi specialiseret os i vinduesrenovering, da ældre trævinduers kvalitet er svært at erstatte i dag.

Hvad kan vi ?

 1. Maling
  Vægbeklædning
  Facaderenovering
  Gulvbehandling
  Totalrenovering
  Forsikringsskader
  Speciale i vinduer

Hvad kan vi ?

 1. Facaderenovering
 2. Ombygning
 3. Flytning af vægge
 4. Dekorationsmaling
 5. Gulvbehandlinger
 6. Forsikringsskader
 7. Speciale i vinduer

Erhverv

Trænger din virksomheds ydre facader eller lokaler til at blive frisket op, så kan vi i Bendt Barsdal A/S være behjælpelig med at rådgive jer med en langsigtet planlægning af vedligeholdelseopgaverne. Med vores erfaring vil en planlægning sikrer din virksomheds værdier og i det lange løb give jer en økonomiske fordel. Vores kompetencer for virksomheds vedligeholdelse er specialiseret inden for facaderenovering, ombygning, og dekorationsmaling.

Boligforeninger

Skal der ske udvendige eller indvendige renoveringer i din boligforening, kan vi i Bendt Barsdal A/S være behjælpelig med at rådgive jer igennem hele renoveringsprojektet. Vi står til rådighed med vejledning og giver gerne et enterprisetilbud på det samlede renoveringsprojekt, så i sikrer en lønsom og langtidsholdbar løsning. 
I Bendt Barsdal A/S har du mulighed for at lave en vedligeholdelsesaftale, der  sikrer din boligforenings ejendomme en langtidsholdbar levetid. 

Hvad kan vi ?

 • Vedligeholdelsesaftale
  Udflytning af lejligheder
  Hoved- og bagtrapper
  Facaderenovering
  Totalrenovering
  Forsikringsskader
  Speciale i vinduer

Kontakt os nu

 
Følg os på de sociale medier og få viden om maling
 Bendt Barsdal A/S på Facebook - Synes godt om vores Facebook-side
 Bendt Barsdal A/S på LinkedIn - Følg malermesterens virksomhedsprofil på LinkedIn

Referencer

 

Se flere af vores tidligere projekter her

VI RENOVERER OGSÅ VINDUER

© Copyright 2022 | Malerfirmaet Bendt Barsdal A/S | Valby Langgade 221 | 2500 Valby | Tlf: 36178310 |  Powered by: Webex ApS