Erhvervsdomicil i Allerød

Et større ombygning- og opfriskningssprojekt af kontorlokaler i Allerød, der er med til at skabe et bedre og indbydende arbejdsmiljø.

Projektet indebar montering og opsætning af nye glas- og gipsvægge, malerbehandlinger af nye og eksisterende vægge, samt opsætning af speciel lavet mønstret tapet. Hertil blev eksisterende gulvtæppe demonteret, og nyt trægulv og gulvtæppe pålagt.  
jævne gulv med spartlet.

Ombygningen inkluderede en gulvbehandling med nyt trægulv og påførelse af nyt gulvtæppe. Radiatorer og lokalernes indvendige træværk fået fået en let malerbehandling.

 

Nye gipsvægge
Der blev opført nye gipsvægge til brug som kontordeler.
Gipsvæggene blev ilagt papirstrimler i spartelmasse, hvor der blev sparlet af to omgange ved samlinger og skruehuller.
Derefter fik gipsvæggene en slibning, grunding og opsætning af filt med klæber, vævgrunder og to gange strygning. 

Mønstret tapet

Efter ønske fra kunden blev der opført mønstret tapet på udvalgte vægge.
Først blev de eksisterende vægge skrabespartlet, slebet og grundet. Væggene fik opsat grundpapir og tapetseret med mønstret tapet med klister.

Eksisterende vægge

De eksisterende vægge blev afrenset for løst siddende maling, og blev herefter pletspartlet, grundet og tilført ny maling, så væggene igen står friske. 

Radiator og gulv

Radiatorer vasket ned med rengøringsæbe, pletmalet med speciel radiatormaling, og stryget en gang, så de står friske i kontorlokalerne.

Gulv og gulvtæpper blev demonteret. Derefter blev udjævning af gulv ved spartling udført for at kunne pålægge nyt trægulv.Nyt gulvtæppe blev herefter påført med lim. 
 

Før projektets start og slutresultat© Copyright 2021 | Malerfirmaet Bendt Barsdal A/S | Valby Langgade 221 | 2500 Valby | Tlf: 36178310 |  Powered by: Webex ApS