Nørre Farimagsgade

Et større facadeafrensningsprojekt på bygning beliggende på hjørnet af Nørre Farimagsgade og Frederiksborggade. 

En ældre, flot udsmykket bygningsfacade, der har pryget det store trafikkryds og stået imod vejr, vind og bilos i mere end 25 år, fik en tiltrængt facadebehandling. Facadebehandlingen indebar en kemisk afrensning, murer reparationer og nymaling af facaden med flere nuancer af facademaling, så den igen står flot og livlig i byens travle gade. 

 

Før
Efter
Facade afrensning
Ved en facadeafrensning er det vigtigt, at være omhyggelig afdækning af dele af facaden, som ikke skal afrenses. Alle vinduer blev derfor tildækket grundigt, så der ikke skete skade på deres fine rammer. 
 
Efterfølgende blev facaderne påført kemisk afrensning, der afvaskes med en hedvandsspuling. Dette skal fjerne løs og forfalden maling, samt synliggøre smårevner og ujævnheder i facaden. 

Malerbehandling

Først er en grunding med produktet KEIM Contact Plus brugt til at gøre facaderne klar til en nymaling.

Efter kundens ønske er der brugt to forskellige toner i malerbehandlingen af facaderne. Til facadens flader er der brugt en speciel tone af produktet KEIM Granital, hvor de flotte udsmykninger har fået en hvid tone, der giver bygningen en unik udstråling og nyt liv midt i byens hektiske hver dag. 
 

 

Murer reparationer

Facaderne er gennemgået for løst puds og revner.
De fundne revner og ujævnheder bliver pudset op, så facaden står med en jævn og glat overflade til
viderebehandling.

Radiator og gulv

Radiatorer vasket ned med rengøringsæbe, pletmalet med speciel radiatormaling, og stryget en gang, så de står friske i kontorlokalerne.

Gulv og gulvtæpper blev demonteret. Derefter blev udjævning af gulv ved spartling udført for at kunne pålægge nyt trægulv. Nyt gulvtæppe blev herefter påført med lim. 

 

© Copyright 2021 | Malerfirmaet Bendt Barsdal A/S | Valby Langgade 221 | 2500 Valby | Tlf: 36178310 |  Powered by: Webex ApS